Jubileum 25 jaar Huurdersvereniging Ons Belang

Op zaterdag 26 mei hield HVOB haar jubileumbijeenkomst in de Kubus te Lelystad.

De bezoekers hadden die dag een aantrekkelijk programma en de airconditioning draaide op volle toeren. 

 DSC0001 6

 

De Algemene Ledenvergadering  's morgens bood de leden een prima inkijk waar HVOB in 2017 mee bezig was en welke ambities er zijn in 2018 via hun werkplan. Zonnepanelen, netwerken van bewoners, ondersteunen van die netwerken voor zowel huurders als kopers voor betere communicatie met de instanties en nog veel meer staat op de agenda. Menskracht beperkt soms de mogelijkheden dus HVOB hoopt dat er ook Lelystedelingen zijn die hen daarbij af en toe kunnen helpen.

   DSC0057 4   DSC0029 3    DSC0030 2    DSC0022 6 DSC0020 8

 

Locoburgemeester Janneke Sparreboom opende de Jubileummiddag HVOB in de Kubus te Lelystad  namens de burgemeester Ina Adema.

 DSC0013 6

 

De positie van Huurdersverenigingen is enorm verbeterd, denk bijvoorbeeld aan de Prestatieafspraken met Gemeente en met verhuurders. Het is ook belangrijk dat het geluid van de huurders via een goede huurdersvertegenwoordiging vertolkt wordt in beleid.In haar openingswoord sprak zij haar bijzondere waardering uit dat vrijwilligers deze inmiddels zware taak als belangenbehartiger voor huurders professioneel weten te verrichten.

Lees meer: Jubileum 25 jaar HVOB